Turktime

Seda Sayan gençlere taş çıkardı!

Seda Sayan yaptırdığı estetik operasyonlarla da magazin gündeminden düşmüyor. Bu sefer yaptırdığı, 'Barbie Bebek' operasyonu ile adeta gençlere taş çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
Seda Sayan gençlere taş çıkardı!
Haberler / Magazin
14 Mart 2023 Salı 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren ünlü sanatçı Seda Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

'Fransız askısı' yöntemi Seda Sayan'dan sonra birçok kişi tarafından tercih edilmeye başladı. Öyle ki aynı estetiği yaptıran şarkıcı Berksan, Seda Sayan'a benzetilmişti.

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Çağlar Ökten ile ayrıldığı iddia edilen Seda Sayan, bu sefer estetiğin dozunu kaçırdı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündemden düşmeyen Sayan, bu sefer de bacaklarına işlem yaptırdı. Son zamanlarda zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen Seda Sayan, "Barbie Bebek" uygulaması yaptırdı.

Oldukça ince görünen şarkıcı, işlemlerin ardından yeşil süper mini şortuyla kamera karşısına geçerek yaptırdığı işlemleri anlattı.

Öte yandan; Seda Sayan, sözü ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait olan ‘Bin Dereden Su Getirsem’ adlı şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime