Turktime

Saygı Öztürk yazdı: Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ın yolları ayrılabilir

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, ATA İttifakı'nda fikir ayrılıkları ortaya çıktığını ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'la yolları ayırabileceğini yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Saygı Öztürk yazdı: Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ın yolları ayrılabilir
Haberler / Medya
21 Mayıs 2023 Pazar 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugün kaleme aldığı “Oğan ve Özdağ hangi adayı destekleyecek?” başlıklı köşesinde seçim gündemini değerlendirdi.

Saygı Öztürk, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşme öncesi bir bakanla irtibat kurduğunu ancak bu iletişimi Ümit Özdağ'dan sakladığını iddia etti.

Öztürk, "Kahvaltıda, Oğan’ın bakanla yaptığı görüşmeden hiç söz etmemesi, sanki tesadüfen İstanbul’a gitmiş, Cumhurbaşkanı orada bulunduğu saatte aramış gibi bir hava doğurdu" ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün iddiasına göre Özdağ bunun ardından yapılan partisinin genel idare kurulu toplantısında Oğan’la yolların ayrılabileceğini söyledi ve yolların ayrılsa bile tarafların iletişimde kalmaya devam edeceğini de belirtti.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime