Turktime

Şampiyonlar Ligi finali Lizbon'a alındı

UEFA İcra Kurulu'nun 17 Haziran'da yapacağı önemli toplantıya kısa bir süre kala, Şampiyonlar Ligi'nin organizasyonu ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Alman Bild gazetesi Şampiyonlar Ligi finalinin Lizbon'a alındığını iddia etti.
ABONE OL
Abone Ol
Şampiyonlar Ligi finali Lizbon'a alındı
Haberler / Spor
12 Haziran 2020 Cuma 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet’in Bild'den aktardığı habere göre final büyük ihtimalle 22 Ağustos Cumartesi günü Lizbon'daki Benfica'nın stadı Luz'da oynanacak. Ancak finalin 23 Ağustos pazar günü de oynanma ihtimali bulunuyor. UEFA'nın planına göre ilk aşamada henüz oynanamayan 16'lı finalin dört maçı 8 ve 9 Ağustos günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.

UEFA İcra Kurulu toplantısında Avrupa Ligi'nin tamamlanacağı ülke olarak Almanya'nın açıklanması bekleniyor. Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde bulunan Köln, Düsseldorf, Gelsenkirchen ve Duisburg'da turnuvanın tamamlanması planlanıyor.

‘İSTANBUL 2021 YA DA 2024'TE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK’

Toplantı sonrası 2020 finalinin ev sahibi Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi finali organizasyonunun da durumunun açıklığa kavuşması bekleniyor. İstanbul 2021 ya da 2024 ev sahipliğini alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime