Turktime

Salma Hayek dudak uçuklattı

Instagram'da 24 milyon takipçisi olan Salma Hayek, bikinisiyle kıvrımlarını sergiledi ve yine hayranlarından beğeni aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Salma Hayek dudak uçuklattı
Haberler / Magazin
13 Haziran 2023 Salı 20:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü Hollywood yıldızı Salma Hayek özellikle davetlerde giydiği iddialı kıyafetlerle gündeme geliyor. Instagram'da 24 milyon takipçisi olan güzel oyuncu yıllara meydan okuyor.

Yaşına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken 56 yaşındaki Hayek son olarak tekneden bikinili pozunu paylaştı. 

'Bazı insanlar gri günleri sevmez ama bence her gün değerli. Haftanıza tapın, Ne getirirse getirsin' diyen Salma Hayek kıvrımlarını sergilediği pozuyla hayranlarından beğeni aldı.

FİT KALMASININ SIRRI

Hayek'in 50'li yaşlarında hem fit hem de genç görünmesinin sırrı yediklerindeydi. Güzel oyuncu, bol bol taze meyve ve sebze, yağsız protein ve organik ürünler yemeyi tercih ediyor.

Ayrıca genellikle şekerli ürünlerden vazgeçiyor, bunlar yerine serinletici meyve sularını tercih ediyor. Kendisini "duygusal yiyici" olarak da tanımlayan Salma Hayek, elbette arada sırada kaçamaklar yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime