Turktime

Sakarya sahillerinde denize girmek yasaklandı

Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde, olumsuz hava şartları ve rip akıntısı nedeniyle denize girmek yasaklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Sakarya sahillerinde denize girmek yasaklandı
Haberler / Güncel
10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde, olumsuz hava şartları ve rip akıntısı nedeniyle denize girmek yasaklandı. Karasu Kaymakamlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Olumsuz deniz durumu ölümlü boğlma olaylarına sebep olmaktadır. Ağır deniz şartları sebebiyle bugün (10.07.2024) itibariyle denize girişler yasaklanmıştır. " diyerek vatandaşları uyardı.

KIRMIZI BAYRAKLI UYARI
Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Cankurtaran Grup Amirliği ekipleri, sahillerde kırmızı bayrak çekerek denize girmenin yasak olduğunu belirtti. Cankurtaran ekipleri, vatandaşlara denize girmemeleri konusunda sürekli uyarılarda bulundu.

Kaymakamlık ve cankurtaran ekipleri, vatandaşları dikkatli olmaları ve deniz yasağına uymaları konusunda sürekli bilgilendiriyor. Yetkililer, yasak kalkana kadar denize girilmemesi gerektiğini ve sahil boyunca yapılan uyarılara riayet edilmesinin önemini vurguluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime