Turktime

Şahan Gökbakar'dan dolar yorumu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türk Lirası'nın hızla değer kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Şahan Gökbakar'dan dolar yorumu!
Haberler / Ekonomi
23 Kasım 2021 Salı 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Döviz kurları, dolar, euro ve altın gün içinde büyük bir ivmelenmeyle tavan yaptı. An itibarıyla dolar 12,64'ten işlem görüyor.

Dolar'ın ve dövizin hızlı yükselişine ünlü komedyen Şahan Gökbakar da kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından arka arkaya yorumlarını paylaşan Gökbakar dikkatleri üzerine çekti.

"TÜRK LİRAMIZ İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Şahan Gökbakar paylaştığı ilk yorumunda, "Dolar 12.33 oldu... Ülkemiz ve Türk Liramız için çok üzülüyorum..." ifadelerini kullandı.

"NASIL DURDURALIM"

Gökbakar daha sonra Dolar'ın tekrar yükselmesiyle birlikte, "Arkadaşlar, dostlar, beyler, hanımlar, vatandaşlar kim duyuyorsa, 3 saat önce dolar 12.33 yazdım, şimdi13.30... Ne yapacağız? Plan ne? Ne amaçlıyoruz? Neden bu şekilde? Nasıl durduralım? Bunları konuşmayalım mı artık???!" sorusunu yöneltti.

"BU İNSANLAR HAİN İLAN EDİLDİ"

Ünlü komedyen son olarak, "Uzun zamandır, aklı başında, kerli ferli bütün ekonomistler, adaplarını korumaya çalışarak doların yükseleceğini bu gidişle halkımızın her geçen gün fakirleştiğini söyledi durdu... Bu insanlar hain ilan edildi, linç edildi.. Eee noldu şimdi? Tam da dedikleri gibi olmadı mı... ?!!!" yorumunda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime