Turktime

Sabancı çiftinden haber var! Vuslat Doğan Sabancı'nın 10 ameliyat daha olması gerekiyor

Yunanistan'da deniz kazası geçiren Sabancı çifti ile ilgili yeni bir gelişme öğrenildi. Kazada yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın yüzündeki travmalar nedeniyle çok sayıda ameliyat geçireceği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Sabancı çiftinden haber var! Vuslat Doğan Sabancı'nın 10 ameliyat daha olması gerekiyor
Haberler / Güncel
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında zodyak bot kazasında ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Son olarak, kazada yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın yüzündeki travmalar nedeniyle çok sayıda ameliyat geçireceği belirtildi.

'EŞİ GİBİ HAYATİ TEHLİKESİ YOK'
Sabah'tan Bülent Cankurt bugünkü yazısında konuya ilişkin, "Vuslat Doğan Sabancı'nın, eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu bilgisini aldım. Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş. Estetik cerrah olan arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için 'Daha 9-10 ameliyat olması lazım' dedi" diye yazdı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime