Turktime

Rusya'dan flaş açıklama: Savaş istemiyoruz!

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Moskova ve Kiev arasındaki gerilim üzerine "Rusya savaş istemiyor. Ancak çıkarlarımızın göz ardı edilmesine izin veremeyiz" açıklamasında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Rusya'dan flaş açıklama: Savaş istemiyoruz!
Haberler / Dünya
28 Ocak 2022 Cuma 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova ve Kiev arasındaki gerilim üzerine "Rusya savaş istemiyor. Ancak çıkarlarımızın göz ardı edilmesine izin veremeyiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Lavrov, Rusya'nın Batılı ülkelere Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı (AGİT) taahhütlerini yerine getirmeleriyle ilgili talepler göndereceğini ve sonucunda "dürüst bir cevap almayı" umduklarını belirtti.

Açıklamasında önümüzdeki haftalarda ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmeyi planladıklarını, ABD ile diplomatik misyonlar arası yaşanan krize yönelik komisyon toplantısının ise 2 hafta içinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki tansiyon bürokratik çabaların boşa çıkması üzerine her geçen gün yükseldi. Rusya, Karadeniz’deki askeri tatbikatına devam ederken, Baltık Denizi açıklarında da geniş çaplı bir tatbikat başlatıldı. Dün, ABD ve NATO Rusya'nın taleplerini reddettiklerini açıklarken tüm dünya Rusya'nın atacağı adımlara kilitlendi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime