Turktime

Rock müziğinin efsanesi geri dönüyor

2009 yılında yollarını ayıran efsanevi rock grubu Oasis, 15 yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Rock müziğinin efsanesi geri dönüyor
Haberler / Kültür
28 Ağustos 2024 Çarşamba 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2009 yılında yollarını ayıran efsanevi rock grubu Oasis, 15 yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor. Grup üyeleri Noel ve Liam Gallagher'ın Paris'teki Rock en Seine Festivali'nde sahne arkasında yaşadıkları tartışma sonrası dağılmıştı.

Uzun süren çekişmenin ardından, Gallagher kardeşler 2025 yazında 14 konserlik bir turneye çıkacaklarını duyurdu. Turnenin dört konseri Londra’daki Wembley Stadyumu’nda, dört konseri ise Manchester’daki Heaton Park’ta gerçekleşecek. Ayrıca grup, Cardiff, Edinburgh ve Dublin’de de sahne alacak. Konser biletleri 31 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Turne duyurusu Gallagher kardeşler tarafından, "Silahlar sustu. Yıldızlar hizalandı. Büyük bekleyiş sona erdi. Gelin görün. Televizyonda yayınlanmayacak" sözleriyle yapıldı.

Oasis'in Avrupa dışında da turneye çıkması planlanıyor. 1991 yılında Manchester’da kurulan grup, 1994’te yayımladıkları ilk albümleri Definitely Maybe ile dünya çapında ün kazandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime