Turktime

Rıza Çalımbay'dan itiraf geldi: 'Belki de yaşadığımız en kötü...'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'ye 3-0 yenilip Türkiye Kupası'ndan elendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Bazı futbolcularımız istediğimiz kapasitede değildi" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Rıza Çalımbay'dan itiraf geldi: 'Belki de yaşadığımız en kötü...'
Haberler / Spor
25 Mayıs 2023 Perşembe 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sivasspor, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olup turnuvaya havlu attı. Yiğidoların teknik direktörü Rıza Çalımbay, müsabaka sonrası konuştu.

Avrupa'nın en yaşlı takımı olduklarını söyleyen Rıza Çalımbay, "Çok yorucu bir sezon geçti. Bu belki de yaşadığımız en kötü sezon. Ligde biraz rahat olsaydık, bu maçlar böyle olmazdı" ifadelerini kullandı.

"Yine de kupada final oynayabilirdik" diyen deneyimli teknik adam, "Her şey oldu, bıkkınlık oldu. İstediğimiz şeyleri yapamadık. Oyuncu arkadaşların bazıları da istediğimiz kapasitede değildi" şeklinde konuştu.

Yoğun maç temposuna da değinen Rıza Çalımbay, "2 günde bir maç oynayamıyoruz. Üstelik Galatasaray ve Fenerbahçe" sözlerini sarf etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime