Turktime

Rıza Çalımbay'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, hakem Abdulkadir Bitigen’e tepki gösterdi. Öte yandan Çalımbay iki kulüp arasındaki güç dengesini anlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Rıza Çalımbay'dan Galatasaray açıklaması
Haberler / Spor
10 Kasım 2020 Salı 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, karşısında mağlubiyet alan Sivasspor’un Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hakem Abdulkadir Bitigen’i suçlarken, iki kulüp arasındaki güç dengesini anlattı.
Milliyet'e konuşan Çalımbay, “Kadromuz ortada. Yedi günde üç maç oynadık, kolay mı? Galatasaray’ın kadrosu önüme geldi, yedeklerine baktım, banko bizim on birimizde oynayacak isimler var. 21 takımlı lig kolay değil. Devre arası diye bir şey olmayacak, nonstop maçlar oynayacağız. Doğal olarak bu yoğun maç trafiği sakatlıkları da beraberinde getirecektir” dedi.

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

Orta hakem Abdulkadir Bitigen’in maçın sonucunu etkilediğini dile getiren Rıza Hoca, “Sağ olsun maçın sonucunu belirlemek için elinden geleni yaptı. İlk penaltıyı veriyor, ikincisini vermiyor, niye? Büyük takımlara karşı hata yapmak istemiyorlar. Daha cesur olabilirdi, olamadı. Artı Emre ve Marcao’yu atması gerekirdi, atamadı” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime