Turktime

Real Madrid, Benzema'nın veliahtını bulabilecek mi? İşte adaylar...

Karim Benzema'nın ayrılığının ardından Real Madrid'de forvet transferi için adaylar belli oluyor. Başkent ekibinde 4 isim gündemde yer alırken en güçlü aday Tottenham'ın yıldızı Harry Kane.
ABONE OL
Abone Ol
Real Madrid, Benzema'nın veliahtını bulabilecek mi? İşte adaylar...
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

La Liga devi Real Madrid'de yaprak dökümü yaşanıyor.

Real Madrid'den yapılan açıklamada Mariano Diaz, Eden Hazard, Marco Asensio ve Karim Benzema'yla yolların ayrıldığı belirtilmişti.

Ayrılacak isimler netleşirken yeni sezonun kadro planlaması da sürüyor.

Karim Benzema'nın ayrılığı sonrasında forvet transferi için 4 aday gündeme gelirken listenin başında Tottenham'ın yıldızı Harry Kane yer alıyor.

Tottenham'la gelecek sezon sözleşmesi bitecek Harry Kane için Manchester United da devrede. Erik ten Hag yönetiminde yeni sezona güçlü bir kadro oluşturmak isteyen ManU, transfer döneminde kadrosuna iki santrfor takviyesi yapmak istiyor.

Atalanta'nın genç oyuncusu Rasmus Hojlund'la birlikte Harry Kane Manchester United'ın transfer hedefi arasında yer alırken İngiliz basınında yer alan haberlerde Kane'in İngiltere dışına çıkmak istemediği belirtildi.

Real Madrid'in önceliği de Harry Kane olurken yıldız ismin transferinin gerçekleşmemesi halinde listedeki diğer isimlerle görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Chelsea'ye transfer olduktan sonra istediği performansı sergilyeyemeyen ve zaman zaman eleştirilen Kai Havertz, Real Madrid'in listesinde yer alan isimlerden biri.

Mauricio Pochettino yönetiminde yeni sezona hazırlanan Chelsea'de birçok oyuncuyla yolların ayrılması beklenirken Havertz'in de bu isimler arasında olması bekleniyor.

AS gazetesinde yer alan haberde ise Real Madrid'in listesindeki isimlerden birinin de Liverpool'la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Roberto Firmino olduğu belirtildi. Firmino, önceki transfer dönemlerinde Barcelona ile de anılmıştı.

Bir dönem Real Madrid'in ikinci takımı Castilla'da forma giyen ve Jose Mourinho döneminde A takıma yükselen Joselu'nun ise kısa süre içinde Real Madrid'e imza atması bekleniyor.

Mariano'nun ayrılığı sonrasında Joselu'nun hamle oyuncusu olarak takımda yer alması ve rotasyonda kullanılmasının beklendiği ifade edildi.

Tottenham formasıyla bu sezon 49 maçta süre alan Harry Kane, 32 gol ve 5 asist kaydetti.

Liverpool'daki son senesinde ağırlıklı olarak yedek kulübesinden oyuna dahil olan Roberto Firmino ise görev yaptığı 35 maçta 13 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

La Liga'dan düşen Espanyol'da bu sezon 38 maçta forma giyen Joselu, 17 kez ağları havalandırırken 4 asist üretti.

Kötü bir sezonu geride bırakan Chelsea'de ise Kai Havertz 47 maçta forma giyip 9 gol ve 1 asistle oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime