Turktime

Putin'den 'Nükleer' saldırı iması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı'na Rus ordusunun caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesini emretti. Putin'in bu hamlesi nükleer bir tehdit olarak yorumlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Putin'den 'Nükleer' saldırı iması!
Haberler / Dünya
27 Şubat 2022 Pazar 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov ile toplantı yaptı. Toplantının başında Putin, Batı’nın Rusya ile ilişkilerinde dostça olmayan eylemlerde bulunduğunu söyledi.

Putin, “Ekonomik alanda gayrimeşru yaptırımları kastediyorum. NATO ülkelerinin üst düzey yetkilileri de ülkemize karşı saldırgan açıklamalar yapıyor. Bu yüzden Genelkurmay Başkanı’na ve Savunma Bakanı’na Rus ordusunun caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesini emrediyorum” ifadelerini kullandı.

Rus ordusunun caydırıcı güçleri nükleer silahlar ve hipersonik füzeleri de kapsıyor.

"NÜKLEER CAYDIRICI GÜÇLERE EMİR VERDİ"

Kiev'den paylaşımlarını sürdüren gazeteci Gülsüm Khalilova da Putin'in sözlerini, "Putin, Rusya'nın nükleer caydırıcı kuvvetlerine 'özel bir görev rejiminde' olmalarını emretti" notuyla paylaştı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime