Turktime

Prens Charles'ın başı dertte: Bağış karşılığı vatandaşlık vaadi

İngiliz Kraliyet ailesinden Prens Charles'ın eski yardımcısı, Suudi bir iş adamıyla olan bağlantılarının gazetelerde ifşa edilmesinin ardından yardım kuruluşu Prens Vakfı'nın başkanlığından geçici olarak istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
Prens Charles'ın başı dertte: Bağış karşılığı vatandaşlık vaadi
Haberler / Dünya
6 Eylül 2021 Pazartesi 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Prens Vakfı, yöneticisi Michael Fawcett'in The Sunday Times ve Mail on Sunday tarafından ortaya atılan iddialarla ilgili yapılan iç soruşturma süresince görevlerini askıya almayı kabul ettiğini duyurdu.
euronews Türkçe'de yer alan habere göre; Fawcett’ın Suudi Arabistan’ın iş insanlarından Dr. Mahfuz Marei Mübarek bin Mahfuz ile koordineli bir çalışma yürüttüğü belirtiliyor.

SUUDİ İŞ İNSANINA BAĞIŞ KARŞILIĞI VATANDAŞLIK
Fawcett'ın 2017'de Mahfuz'a yazdığı ifade edilen mektupta, Suudi iş insanına, yaptığı bağışlar karşılığında vatandaşlık verileceğinin aktarıldığı iddia ediliyor.
Suudi iş insanı, Galler Prensi'ni özellikle ilgilendiren restorasyon projelerine büyük meblağlar bağışladığı biliniyor. Mahfuz, hakkındaki iddiaları ise reddediyor.

Charles'ın vakfı, yaptığı açıklamada devam eden soruşturmayı ciddiye aldıklarını, desteklediklerini aynı zaman soruşturmaya her türlü yardımcı olacaklarını açıkladı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime