Turktime

Polis sivil kıyafetle sahada! Ceza yağdı

Bakırköy'de sivil trafik polisleri yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza kesildi.
ABONE OL
Abone Ol
Polis sivil kıyafetle sahada! Ceza yağdı
Haberler / Güncel
15 Temmuz 2023 Cumartesi 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Caddesi'nde sivil trafik ekipleri, yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Şoförlere alkol testi de yapıldı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza yazıldı. Denetimde, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşan, emniyet kemeri takmayan ve kırmızı ışık ihlali yapan şoförlere ceza yazıldı. 

"BU DENETİMLER BİZİM İÇİN"

Denetimler kapsamında kendisine seyir halinde telefonla konuşmak ve emniyet kemeri takmama ihlalinden 1.387 lira ceza kesilen minibüs şoförü Murat Demir, "Arkadaşım acil aradı ama seyir halinde cep telefonuyla konuşmamam gerekiyordu. Bu denetimler bizim için. Keşke her daim olsa. Ne kadar sık olursa bizim için o kadar iyi olur. Biz kurallara uyarız. Ara sıra böyle olabiliyor" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime