Turktime

Pogba nereye tranfer olacak?

Paul Pogba'nın, yaz aylarında serbest oyuncu olmaya hazırlanıyor. Ancak yıldız isim nereye gideceğine henüz karar vermedi.
ABONE OL
Abone Ol
Pogba nereye tranfer olacak?
Haberler / Spor
9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paul Pogba'nın, yaz aylarında serbest oyuncu olmaya hazırlandığı için Juventus, Paris Saint-Germain ve Real Madrid bu oyuncunun peşine düştü.

CİTY'E ''HAYIR''DEDİ

Cuma günü, Pep Guardiola'nın Fernandinho'nun Etihad'dan ayrılmasının ardından orta sahasını güçlendirmek için Fransız ile sözleşme imzalamayı düşündüğüne dair haberler çıkmıştı. Ancak The Athletic'e göre, 29 yaşındaki oyuncunun potansiyel harekete karşı çıkmasından sonra City başka bir yere bakmak zorunda kalacak.

Pogba'nın City'nin teklifini ciddi şekilde düşündüğü anlaşılsa da, eski kulüp Juve, PSG veya Real Madrid'e dönüşü tercih edeceği düşünülüyor. Ancak nihai bir karar henüz verilmedi, ancak niyeti geçen yaz United'ın sözleşme uzatma teklifini reddettikten sonra İngiltere'den ayrılmak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime