Turktime

Pendikspor, Midtsjö'ye imzayı attırıyor

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, Galatasaray'dan Fredrik Midtsjö ile anlaşmaya vardı. İstanbul ekibinin gün içerisinde Fredrik Midtsjö ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Pendikspor, Midtsjö'ye imzayı attırıyor
Haberler / Spor
7 Eylül 2023 Perşembe 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın Norveçli orta sahası Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a transfer oldu. Sarı-Kırmızılıların, 30 yaşındaki futbolcunun transferine ilişkin resmi açıklamayı gün içinde yapması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncular kesinleşmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli orta sahası Fredrik Midtsjö'nün transferi konusunda bir süre önce Pendikspor'la anlaşmıştı. Galatasaray'ın ardından Norveçli futbolcu da sözleşme şartlarında Pendikspor'la mutabakata vardı.

Midtsjö, bugün yeni kulübüyle mukavele imzalayacak. Resmi imzaların atılmasının ardından Cimbom'un da transfere ilişkin duyuru yapması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime