Turktime

Patrondan, zam isteyen işçilere tehdit ve azar

Yıldırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım, işçilerle bir araya geldiği toplantıda, bir işçinin maaş artışı ve koşulların iyileştirilmesini istemesi üzerine "Yarın herkesi kapının önüne koyarım" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Patrondan, zam isteyen işçilere tehdit ve azar
Haberler / Ekonomi
12 Temmuz 2024 Cuma 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elazığ'da bulunan Eti Krom işletmesinde maaşların artırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için eylem yapan işçilerle bir araya gelen Yıldırımlar Holding'in sahibi Ali Rıza Yıldırım'ın işçilere yönelik sözleri sosyal medyada tepkilere yol açtı.

İşçilere yönelik tehdit dolu sözler kullanan Yıldırım, "Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Cevap verme bana. Ben burayı sıfır yaparım, yarında kapıya kilidi vururum. Burası devlette kilitliydi. Para da kazanmıyordu para da kaybetmiyordu. Ben burayı aldım, bu hale getirdim" dedi.

"HEPSİNİN YERİNE ADAM ALABİLİRİZ"

Yıldırım, Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık'ın işçilerin aklını çeldiğini ifade ederek, "Eti Krom ailesi 1463 kişi. Şu anda azınlık. İş hakkı fes. Bu kadar basit. Bunların hepsinin yerine adam alabiliriz" şeklinde konuştu.

"YARIN HERKESİ KAPININ ÖNÜNE KOYARIM"

Yıldırım, "Bu şirketin başkanı kim. Belediye başkanı neden benim sahama girip, size hocalık ve imamlık yapıyor. Bana tarih anlatma. Sen yoktun ben burayı devletten sıfır aldım. Yarın da herkesi kapının önüne koyarım. Burası kapanır" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime