Turktime

Oyuncu Yalçın Menteş'e veda

7 Şubat akşamı hayatını kaybeden oyuncu Yalçın Menteş bugün son yolculuğuna uğurlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Oyuncu Yalçın Menteş'e veda
Haberler / Kültür
9 Şubat 2019 Cumartesi 20:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü oyuncu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde anma töreni düzenlendi. Anma törenine katılanlar arasında Hakan Bilgin, Ebru Cündübeyoğlu ve Sinan Bengüer de vardı.


12 gündür tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz perşembe akşamı hayatını kaybeden Menteş, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Ünlü oyuncu için Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde tören düzenlendi.


Buradaki törenin ardından Menteş'in,Türk bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına konularak Bostancı'daki Tatarağası Cami'ne getirildi.

Cenaze törenine Menteş'in eşi Birhan, oğlu Atilla, annesi Ayten Menteş ve aile yakınlarının yanı sıra yapımcı Türker İnanoğlu, sanatçı Hamdi Alkan, Ebru Cündübeyoğlu, Necmi Yapıcı, Süheyl ve Behzat Uygur ile sanatçı dostları ve vatandaşlar katıldı. Menteş'in eşi ve oğlu da camide taziyeleri kabul etti.


Yalçın Menteş'in oğlu Atilla Menteş, yaptığı açıklamada babasının ölüm haberini askerde aldığını ifade ederek, "Askerden babamı uğurlamaya geldim. Hastanede tedavi görüyordu. Çok çalışkan ve çok iyi bir insandı. Arkadaş gibiydik." dedi. (cumhuriyet) 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime