Turktime

Osayi Samuel Libya'da mahsur kaldı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için milli takımıyla gittiği Libya'da mahsur kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Osayi Samuel Libya'da mahsur kaldı
Haberler / Spor
14 Ekim 2024 Pazartesi 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde 15 Ekim Salı günü TSİ 22.00’de Libya ile oynayacağı maç için Libya'ya gitti.

Fenerbahçeli futbolcu Osayi-Samuel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarları endişelendirdi. Nijeryalı futbolcu, milli takımıyla birlikte Libya Havalimanı'nda 15 saattir mahsur kaldığını açıkladı.

"GARANTİSİ OLMAYAN BİR HAVALİMANI"

Samuel, yaptığı paylaşımda, "15 saattir hiçbir sağlık ve güvenlik garantisi olmadan rastgele bir Libya havaalanında mahsur kaldım" dedi. 

Afrika Futbol Federasyonu'na da tepki gösteren Osayi, "Daha iyisini yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

MAÇA ÇIKMAMA KARARI

Öte yandan, Nijerya Milli Takımı ise Libya Havalimanı'nda 15 saat bekletilmeleri üzerine, Libya maçına çıkmama kararı aldı.

OSİMHEN'DEN TEPKİ

Sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosunda bulunmayan Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen de duruma tepki gösterdi.

Osimhen şu paylaşımı yaptı:

"Dün gece Libya havaalanında kardeşlerimin ve antrenörlerimin maruz kaldığı haksız muameleden dolayı hayal kırıklığına uğradım. Bu tür eylemler sportmenlik ruhuna aykırıdır. Desteğim takımımla birlikte ve bu engellere rağmen güçlü kalacaklarını biliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime