Turktime

Orta sahaya Fransız yıldız geliyor / Transfer gündemi...

Süper Lig'de kulüplerin transfer çalışmaları hız kazandı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere Süper Lig takımlarının transfer iddiaları dikkat çekti. İşte o haberler...
ABONE OL
Abone Ol
Orta sahaya Fransız yıldız geliyor / Transfer gündemi...
Haberler / Spor
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arap medyası, Fenerbahçe'nin Al Ittihad forması gien N'golo Kante ile ilgilendiğini belirtti. (FOTOMAÇ)

En-Nesyri'den gelecek cevabı bekleyen Fenerbahçe, alternatif isimler için de çalışmalar yapıyor. Sarı-lacivertlilerin listesindeki isimlerden birinin de Nice'in 25 yaşındaki golcüsü Tarem Moffi olduğu iddia edildi. (FOTOMAÇ)

Galatasaray, Ajax forması giyen Steven Bregwijn ile ilgileniyor. Sarı-kırmızılıların, 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorladığı iddia edildi. (FOTOMAÇ)

Galatasaray'da Okan Buruk'un karar değiştirdiği ve 6 yerine 8 numara transferi istediği belirtildi. Bu istek doğrultusunda da sarı-kırmızılıların rotasını Wendel ve Adrien Rabiot'a çevirdiği iddia edildi. (FOTOMAÇ)

Trabzonspor uzun süredir peşinde olduğu Muhammed Cham için son bir atak daha yapmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililerin bu hafta içinde Clermont ile Cham transferi için bir kez daha masaya oturacağı belirtildi. (FANATİK)

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da peşinde olduğu futbolcu ve kulübü Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. (FANATİK)

Fenerbahçe'ye, Allan Saint Maximin transferinde müjdeli haber geldi. Suudi Arabistan'dan futbolcunun gidişine onay geldi. Fransız yıldızın kısa süre içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (FANATİK)

Galatasaray forması giyen Mathias Ross'a, Sparta Prag'ın talip olduğu iddia edildi. Çekya ekibinin, 23 yaşındaki stoperi satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. (FANATİK)

Galatasaray, sağ bek transferini neticelendirmek için yoğun mesai harcıyor. Sarı-kırmızılıların, Wan-Bissaka ve Doue ile olan görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi. (FANATİK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime