Turktime

Orkun Kökçü'den eski hocasına gönderme

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'nın Atletico Madrid'i farklı skorla mağlup etmesinde kritik rol oynayan ve maçın oyuncusu seçilen Orkun Kökçü, eski teknik direktörü Roger Schmidt ile ilgili dikkat çeken sözler kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Orkun Kökçü'den eski hocasına gönderme
Haberler / Spor
3 Ekim 2024 Perşembe 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Benfica'ya geçtiğimiz sezon transfer olan yıldız isim Orkun Kökçü, Alman hoca Roger Schmidt yönetiminde pozisyonu dışında oynatılıp, kendini gösterme fırsatını bulamamıştı.

Alman çalıştırıcının az süre vermesine de eleştirdiği için bir dönem kadro dışı bırakılan Orkun, yeni teknik direktör Bruno Lage döneminde ışık saçmaya başladı.

Yeni sezonda ilk 11'in vazgeçilmezlerinden olan Orkun, son Şampiyonlar Ligi maçında Atletico Madrid'i 4-0 yenen takımının en iyi futbolcusu seçildi.

Mücadelede penaltıdan attığı gol ile takımının 4-0 galibiyetinde gol katkısı da bulunan Orkun, Sport TV'ye verdiği röportajda, "Artık Benfica'da oynamayı sevdiğimi söyleyebilirim" dedi.

Kökçü, "Elbette çok mutluyum çünkü geçen yıl zor anlar yaşadım ve şimdi Benfica'da oynamayı sevdiğimi söyleyebilirim. Harika bir takımımız, teknik ekibimiz var. Çok önemli ve güzel bir galibiyet aldık. Şimdi lig maçına odaklanacağız" şeklinde konuştu.

Eksi teknik direktö Roger Schmidt ile ilgili gelen soruya cevap veren Orkun, "Artık eski teknik direktörle ilgili kötü söz söylemek istemiyorum, geleceğe odaklanıyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime