Turktime

Online oda müziği konseri

Ocak ayında başlayan altı konser programından oluşan Best of Opus Amadeus Arşiv Konserleri Serisi'nin geriye kalan son iki programı, mayıs ayında müzikseverlere oda müziğinin çok seçkin eserlerini sunacak. Konserler, çevrim içi olarak yayınlanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Online oda müziği konseri
Haberler / Kültür
5 Mayıs 2021 Çarşamba 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Uluslararası Opus Amadeus Oda Müziği Festivali 10. yılını  "Türkiye’nin Dört Köşesi Oda Müziği Neşesi" sloganıyla kutlamaya devam ediyor.
20 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan ve altı konser programından oluşan "Best of Opus Amadeus Arşiv Konserleri Serisi"nin geriye kalan son iki programı müzikseverlere oda müziğinin çok seçkin eserlerini sunuyor.

Arşiv Konserleri Serisi çevrim içi olarak 15 Mayıs’a kadar yayınlanacak.  “Dünya Müzikle Hayal Kurarken" programından sonra 15 Mayıs – 15 Haziran arası yine çevrimiçi olarak  yayında kalacak “Dünya Müzikle Kucaklaşırken”  programı ile müzikseverlere veda edecek.

Bu programlarda Hollanda, Macaristan, Almanya, Uruguay, Brezilya,İtalya, Arjantin ve Türkiye’li topluluklar sanatseverleri oda müziğinin rengarenk ve birbirinden güzel eserleriyle buluşturuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime