Turktime

Omicron’da can kaybı 12’ye yükseldi: Yetkililer yılbaşı kısıtlamasına gidiyor!

İngiltere’de korona virüsün Omicron mutasyonundan hayatını kaybedenlerin sayısının 12’ye yükselirken, bugün yapılan açıklamada ise Noel kutlamalarından önce kısıtlamaların sıkılaştırılmasının planlanmadığı belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
Omicron’da can kaybı 12’ye yükseldi: Yetkililer yılbaşı kısıtlamasına gidiyor!
Haberler / Dünya
20 Aralık 2021 Pazartesi 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Afrika ve Hong Kong’da tespit edilen ve dünya genelinde hızla yayılarak 89 ülkeye sıçrayan Covid-19’un Omicron mutasyonu nedeniyle alınan önlemler sıklaştırılıyor. Ancak, Omicron mutasyonundan hayatını kaybedenlerin sayısının 12 ‘ye ulaştığı İngiltere’de bugün yapılan açıklamada Noel öncesi kısıtlamaların sıkılaştırılmasına yönelik bir kararın düşünülmediği açıklandı. İngiltere Başbakan Yardımcısı Dominic Raab sosyal kısıtlamaların sıkılaştırılması kararını reddettiğini ifade ederek, “Durumu değerlendirirken, gelen gerçek verilere çok güveniyoruz ve Omicron'un ciddiyetiyle ilgili bu kritik konuyu değerlendirmek biraz daha zaman alacak” dedi.
Raab, ülke genelinde Omicron mutasyonu enfekte olan 12 kişinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra 104 kişin de Omicron mutasyonu taşıdığını ve hastanede tedavi gördüğünü dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime