Turktime

Okan Buruk'tan Visca açıklaması

Karagümrük maçından sonra açıklamalarda Okan Buruk, Visca'nın durumuna değindi. Genç teknik adam Visca'nın transferine dair merak edilenleri cevapladı.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan Visca açıklaması
Haberler / Spor
26 Eylül 2020 Cumartesi 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatayspor ve Galatasaray maçlarını puansız kapatan Başakşehir, ligin 3. haftasında Karagümrük’e de 2-0 kaybetti ve ligin son sırasından çıkamadı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk mücadeleyi değerlendirirken transferi gündemde olan Edin Visca ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

''VİSCA BU TAKIMIN SEMBOLÜ''

Oyundan alınan Visca’nın gitmek isteyip istemediğiyle ilgili soruyu yanıtlayan Buruk, “Visca bu kulübün sembolü. Bizim en iyi ve en değerli oyuncularımızdan birisi. Edin’in isteği uzun süreler devam etmek. Bizim de isteğimiz bu yönde. Burada çok mutlu ve iyi şeyler yapmak istiyoruz. Ona da hak vermek lazım. Yıllardır aynı seviyede. Bu takıma çok katkı sağladı. Onun da kötü oynayacağı maçlar olacaktır. Bugün oyun içinde istediklerini yerine getiremedi, ben de daha farklı bir oyuncu dahil ettim. Her oyuncu oyundan çıkabilir, kimse çıkmaz diye bir konu yok. Kim iyiyse oyun içinde bu değişiklikler olacak. Visca bizim kaptanlarımızdan, en değer verdiğimiz isimlerden birisi” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime