Turktime

Okan Buruk tamam! Sıra transferde

Süper Lig'de gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Sportif direktör Cenk Ergün'ü açıklayan ve teknik direktör Okan Buruk'u açıklamaya hazırlanan sarı kırmızılılar, transferde de düğmeye bastı.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk tamam! Sıra transferde
Haberler / Spor
22 Haziran 2022 Çarşamba 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçimi atlatan ve Dursun Özbek'i başkan seçen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Dursun Özbek seçilmesinin ardından teknik direktör Domenec Torrent ile devam etmeyeceğini duyurmuştu.
Geçtiğimiz günlerde Anıtkabir'e ziyarette bulunan Özbek, yeni hoca konusunda açıklamalarda bulunmuş ve "Teknik direktör konusu önümüzdeki hafta belli olur." diyerek bu haftayı işaret etmişti.
Sarı-kırmızılıların İspanyol çalıştırıcının yerine Okan Buruk'la anlaşma sağlanması ve 2 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.
Cimbom'da tüm gözler bu gelişmelerin sonucunu beklerken, sportif direktör Pasquale Sensibile ile yollar ayrıldı.
İtalyan direktör sonrası Aslan'da bu koltuğa ise Cenk Ergün getirildi. Ergün imza sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Cenk Ergün ise yeni görevinin ardından teknik direktörle ilgili gelen soruya, "Galatasaray'ın şu an devam eden bir teknik direktör sözleşmesi var. Birçok isim geçiyor. Okan Hoca'nın (Buruk) da ismi geçiyor. Hali hazırda bir teknik direktörümüz olduğu için diğer isimlerden bahsetmek doğru olmayacaktır. Onun zamanı da mutlaka gelecektir." dedi.


ÖNCELİK ORTA SAHADA

Transfer konusuna da değinen Ergün, "Galatasaray'ın kadrosunda bizimle devam edecek olan birçok oyuncu var. Ama bunun dışında ilk önce eksik gördüğümüz bölgelere çalışmalar yapacağız. Transfer döneminin getirdiği değişiklikler mutlaka olacak. İlk etapta orta sahaya çalışmamız olacak. Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak oyuncuları takımımıza katacağız. Aramızdan ayrılanlar olabilir, gidenler dönebilir. Bunlar futbolda var." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime