Turktime

Okan Buruk: Günümüzde olsak ilk yarı 5-6 atabilirdik

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-1'lik skorla kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonu açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk: Günümüzde olsak ilk yarı 5-6 atabilirdik
Haberler / Spor
24 Ekim 2023 Salı 23:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3’üncü hafta maçında Galatasaray, konuk ettiği Almanya temsilcisi Bayern Münih’e 3-1 mağlup oldu.

Grupta puanını 9 yapan Alman ekibine galibiyeti getiren golleri 8’inci dakikada Kingsley Coman, 73’üncü dakikada Harry Kane ve 79’uncu dakikada Jamal Musiala kaydetti.

"İLK YARI 5-6 ATABİLİRDİK"

Grupta 4 puanda kalan sarı-kırmızılıların maçtaki tek golünü ise 30’uncu dakikada penaltıdan Mauro Icardi attı.

Maçın ardından ise Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Byern Münih belki uzun zamandır şut olarak değil, oyun olarak da böyle ezildiğini izleyenler görmemiştir. Sonuç önemli. İlk yarı çok net üstündük. Taraftarın da muhteşem desteği vardı. Destek ile oyun birleşti. Planımız buydu. Bireysel olarak günümüzde olsak, ilk yarı 5-6 atabilirdik.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nin ikinci favorisi. Oyun olarak çok büyük üstünlük kurduk. Gidip kötü kullandığımız kaybettiğimiz pozisyonlar oldu. Bayern Münih geçişleri iyi kullandı. Ancak bu oyunu ortaya çıkartmak önemliydi. Bayern sonlandırmada bizden daha iyiydi. 2-1'den sonra cevap veremedik. Tam değişiklik yaparken gol yedik. Moral bozukluğundan onların da etkisi olmadı. İyi işler yaptık, kazanmamız gereken maçtı.

"GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Beşiktaş derbisini oynadık, yorgunluk bekliyorsunuz. Geriye de çok şiddetli koştuk. Zaman zaman oyuncuların yorgunluğu belli bir dakikadan sonra ortaya çıkıyor. Değişikliklerle onu kapatmak istiyorduk olmadı. Planımız tuttu ama ikinci gol bize maçı kaybettirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak istiyoruz. İç sahada Manchester United maçı ve iki deplasmanımız var. Diğer maçların da sonuçları önemli. Ancak tek hedef gruptan çıkmak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime