Turktime

O sahnelere tepki çığ gibi! Hadise’nin yeni klibi takipçilerini kızdırdı

Hadise, 29 Eylül’de yayınlanacak olan Sevmiyo’dan ilk kesit geldi. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibinden dolayı RTÜK’ten sansür yiyen Hadise’nin yeni klibindeki erotik sahneleri hayranlarını kızdırdı.
ABONE OL
Abone Ol
O sahnelere tepki çığ gibi! Hadise’nin yeni klibi takipçilerini kızdırdı
Haberler / Magazin
26 Eylül 2023 Salı 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2022'de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden inmeyen ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022'de tek celsede bitirmişti. Yeni şarkısı için geçtiğimizi günlerde kamera karşısına geçen Hadise, Instagram paylaşımlarına da hız verdi.

"KİMSE SEN GİBİ SEVMİYOR"
Başarılı şarkıcı üstsüz şekilde verdiği pozları art arda yayınladı. Hadise olay yaratan pozuna "Kimse sen gibi sevmiyor" notunu düştü. Ünlü şarkıcının belki de en iddialı pozu 200 bine yakın beğeniye ulaştı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, geçtiğimiz günlerde Sevmiyo şarkısı için kamera karşısına geçti. Klipte yarı çıplak halde kamera karşısına geçen Hadise’nin erkek partneriyle erotik sahneleri dikkat çekti. Instagram’da 14,5 milyon takipçisi bulunan Hadise, 29 Eylül’de çıkacak olan Sevmiyo klibinden ilk kesiti yayınladı. Hadise’nin şarkısındaki erotik sahnelerden rahatsız olan takipçileri “Terbiyesizlik diz boyu” yorumunu yaptı.

 

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde eski evliliğiyle tekrar gündeme gelmişti. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edilmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime