Turktime

Nazan Öncel kızdı! Konserini iptal etti

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, organizasyon şirketinin sorumluluklarını yerine getirmediğini iddia ederek konserini iptal etti.
ABONE OL
Abone Ol
Nazan Öncel kızdı! Konserini iptal etti
Haberler / Magazin
20 Ekim 2024 Pazar 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, Bursa'da vereceği konseri iptal etti. Olaydan organizasyon şirketini sorumlu tutan sanatçı, konser bileti alan sevenlerine de bir uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

"SORUMLULUKLAR YERİNE GETİRİLMEDİ"

Instagram hesabından açıklama yapan Nazan öncel, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava'da yapılması planlanan konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum. Ben ki meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında hiçbir konserimi iptal etmiş sanatçı değilim.

BİLET PARANIZIN İADESİNİ İSTEYİN

Bu yaz 16 Haziran'da bayram nedeniyle boşalmış olan İstanbul'a ve pazar gününe konser koydular üstelik çok hastaydım dört serum yiyerek gittim ve açık havayı dolduran sizin için o konseri söylemesi ayıp bir kuruş bile almadan tam repertuvarla sonuna kadar tamamladım. Sizden ricam bu akşamki Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız paranızın lütfen iadesini isteyin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime