Turktime

Mustafa Sandal'a milyonluk jest!

Nikâh masasına oturmaya hazırlanan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup, ünlü çifte büyük jest yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Mustafa Sandal'a milyonluk jest!
Haberler / Magazin
6 Mayıs 2022 Cuma 09:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, mutlu beraberliklerini taçlandırmaya hazırlanıyor. 3 Haziran'da İtalya'nın başkenti Roma’da gerçekleşecek nikâh töreni ile mutluluğa 'Evet' diyecek çift, 10 Haziran'da ise Marmaris'te ailelerini ve dostlarını düğünlerinde ağırlayacak.

Ünlü çifte en büyük sürprizi ise sosyetik güzelin babası Cihan Sütşurup yaptı. İş insanının, düğün organizasyonun tüm masraflarını üstlendiği iddia edildi.

TÜM MASRAFLAR BABAYA AİT

Jest karşısında Sütşurup Ailesi'ne teşekkür eden şarkıcı, ısrarlar sonucunda hediyeyi kabul etmek zorunda kaldı. Sütşurup ve Sandal'ın, düğün için bir organizasyon şirketiyle de anlaştığı öğrenildi.

10 Haziran akşamı restoranda 'Yunan Gecesi' yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin manzaralı çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri, burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime