Turktime

Mourinho anlaşması sonrası Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım seçim vaatlerinden biri olan teknik direktör Jose Mourinho'yu getireceğini açıklamıştı. Başkan Ali Koç'un Mourinho ile anlaşmasının ardından Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Mourinho anlaşması sonrası Aziz Yıldırım'dan ilk açıklama
Haberler / Spor
31 Mayıs 2024 Cuma 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Tecrübeli hocayı yakında resmen açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım, anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

SEÇİM VAADİYDİ

Aziz Yıldırım, en büyük seçim vaatlerinden biri olan Jose Mourinho ile Ali Koç yönetiminin anlaşması konusunda açıklama yaptı.

Yıldırım, "Önder Bey ve Mahmut Bey, Jose Mourinho ile görüştü, belli bir noktaya geldik. Onlara da çağrı yaptık, 'Gelin bedelini beraber ödeyelim, beraber bu işi halledelim' dedim" Neyse akılları gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho!

Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez." dedi.

MAHMUT USLU'NUN AÇIKLAMASI

Mahmut Uslu ise "Seçilmeden teknik direktör getiren adam Aziz Yıldırım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime