Turktime

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Filistin açıklaması: TSK hazır

Milli Savunma Bakanlığı tarafından basın toplantısı gerçekleştirildi. MSB kaynakları tarafından İsrail-Filistin savaşına yönelik açıklama yapıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Filistin açıklaması: TSK hazır
Haberler / Güncel
19 Ekim 2023 Perşembe 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Savunma Bakanlığının faaliyetleri başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığının alacağı görevlere ilişkin soru üzerine MSB kaynakları "Türk Silahlı Kuvvetleri verilecek direktifler doğrultusunda hem insani yardım hem tahliye konusunda görev almaya hazırdır" açıklamasını yaptı.

MSB kaynakları şu ifadeleri kullandı:

1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 400 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 26’sı son bir haftada olmak üzere bin 272 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

'TÜM İNSANLIĞIN BİTTİĞİ NOKTADIR'

El-Ehli Baptist Hastanesi'nin vurularak çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan masum sivillerin uluslararası hukukun ve en temel insani değerlerin hiçe sayılarak katledilmesi tüm insanlığın bittiği noktadır.

'BİR YIL İÇERİSİNDE BİN 683 TERÖRİST ETKİSİZ'

Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile birlikte bu yıl içerisinde toplam bin 682 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

TSK, Türkiye ve KKTC’nin hak, alaka ve menfaatlerini azim ve kararlılıkla korumaya devam ediyor. Bu kapsamda Deniz Kuvvetlerimiz, Doğu Akdeniz’de yeterli sayıda gemiyle keşif gözetleme, sancak/varlık gösterme ve eğitim/tatbikat faaliyetlerini kararlılıkla sürdürüyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime