Turktime

Milan'dan Çalhanoğlu kararı

Milan, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini 2024'e kadar uzatma niyetinde. Bu sezon özellikle pandemi sonrasında gösterdiği performansla adından söz ettiren Çalhanoğlu, Alman kulüpleri Hertha Berlin, Leipzig ve Schalke 04'ün radarında bulunuyor.
ABONE OL
Abone Ol
Milan'dan Çalhanoğlu kararı
Haberler / Spor
16 Ağustos 2020 Pazar 21:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalyan devi Milan, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor.

İtalya basınında yer alan haberde Zlatan Ibrahimovic ile henüz anlaşma sağlayamayan Milan'ın bu konuda acele etmediği, Hakan Çalhanoğlu'nu ise takımda tutmak için kısa süre içerisinde menajeriyle görüşme yapılacağı belirtildi.Pandemi arası sonrasında sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi 2021'de sona eriyor. Milan; Hertha Berlin, Leipzig ve Schalke 04'ün ilgilendiği Hakan'ın 2,5 milyon euroluk yıllık ücretine zam yapıp sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatmak istiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime