Turktime

Microsoft açıkladı: Temel sorun giderildi

Microsoft, yaşanan küresel kesintinin temel nedenini CrowdStrike yazılım güncellemesi olarak belirledi ve sorunun düzeltildiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Microsoft açıkladı: Temel sorun giderildi
Haberler / Teknoloji
19 Temmuz 2024 Cuma 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Microsoft, CrowdStrike Falcon Sensor yazılım güncellemesinden kaynaklanan temel sorunun düzeltildiğini doğruladı. Buna rağmen, bazı Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetleri hala etkilenmeye devam ediyor. Microsoft, sorunu çözmek için ek çalışmalar yürütüyor.

'TEMEL SORUN ÇÖZÜLDÜ'

Microsoft 365 Durum hesabı, X platformunda yaptığı paylaşımda, "Temel sorun düzeltildi, ancak bazı Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetlerini etkilemeye devam eden artçı etkiler var. Ek rahatlama sağlamak için ek hafifletmeler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.Daha önce, CrowdStrike'ın Başkanı ve CEO'su George Kurtz, kesintinin "bir güvenlik ihlali veya siber saldırı" olmadığını belirtti. Yaygın olarak görülen Mavi Ekran (BSOD) sorunu, dünya genelinde bankalar, hava yolları, TV medya kuruluşları, süpermarketler ve birçok sektörde operasyonları aksattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime