Turktime

Metruk bir evde 10 göçmen yakalandı

Polis ekipleri tarafından Van'ın İpekyolu ilçesinde tek katlı metruk bir eve düzenlenen operasyonda, Afganistan uyruklu 10 kaçak göçmen yakalandı. Operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir şüpheli de gözaltına alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Metruk bir evde 10 göçmen yakalandı
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2023 Salı 21:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçak göçle mücadelede operasyonun adresi bu defa Van oldu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesine bağlı Yeni Mahalle Muşlular Sokaktaki metruk bir evde kaçak göçmenler olduğu ihbarıyla harekete geçti. Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adrese özel hareket polisleriyle operasyon düzenledi.

Operasyonda, tek katlı metruk evde Afganistan uyruklu 10 kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmenler, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne götürüleceği belirtilirken, organizatör olduğu şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime