Turktime

Meteoroloji uyardı: Daha da sıcak olacak! Çarşamba gününe dikkat...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların çarşamba gününden itibaren etkili olacağını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji uyardı: Daha da sıcak olacak! Çarşamba gününe dikkat...
Haberler / Güncel
17 Temmuz 2023 Pazartesi 08:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkenin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Van’ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN SICAKLIKLAR ARTIYOR

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Güney ve batı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, doğu kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, çarşamba gününden itibaren artarak genellikle mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor" denildi.

CNN TÜRK Meteoroloji danışmanı Orhan Şen ise yaptığı açıklamada, "Batı bölgelerinde sıcak hava devam ediyor. Sadece Karadeniz bölgesinde yağış var pek yağış görülmüyor. Önemli bir sıcaklık durumu var. Önümüzdeki hafta sonuna doğru sıcaklıklar tekrar yükselecek. Sıcaklıklar ortalamanın 4-5 yukarısına çıkacak" ifadelerini kullandı.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı haftalık hava durumu tahminleri:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime