Turktime

Meteoroloji il il uyardı: Kar yağışı geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için yaptığı hava durumu tahmininde ülkemizin birçok bölgesinde yağış beklendiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji il il uyardı: Kar yağışı geliyor
Haberler / Güncel
22 Ekim 2024 Salı 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Ekim için yaptığı son değerlendirmede ülkemizin hava durumu hakkında önemli uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği belirtildi.

İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Niğde, Batman ve Siirt çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde ise kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji yetkilileri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis oluşabileceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime