Turktime

Messi'nin adresi netleşmeye başladı

Altyapısından girdiği Barcelona'da efsaneleşen ve kulüple birçok başarıya imza atan Lionel Messi, İspanyol ekibine ayrılmak istediğini iletti.
ABONE OL
Abone Ol
Messi'nin adresi netleşmeye başladı
Haberler / Spor
27 Ağustos 2020 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

La Liga'da şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran, Şampiyonlar Ligi'nde de Bayern Münih karşısında 8-2'lik tarihi hezimete uğrayan Barcelona'da Lionel Messi kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti!

Barcelona ile son olarak 2017 yılında sözleşme yenileyen Messi'nin normal şartlarda 30 Haziran 2021'e kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor. Messi ile Barcelona arasında belirsizliği olan en önemli konu, Arjantinli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesi durumunda daha önceden belirlenen 700 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeme zorunluluğu olup olmadığı olarak dikkati çekiyor.

Sport gazetesinde ise Messi'nin faksına hemen cevap veren Barcelona Kulübü'nün, Arjantinli futbolcunun bedelsiz serbest kalma talebinin, "hukuki dayanağı olmadığı" gerekçesiyle reddedildiği yazıldı.

 


AVRUPA BASINI NELER YAZDI?

CORRIERE DELLO SPORT: Barcelona izin vermiyor ama Manchester City bu transfer için elinden gelen her şeyi yapacak. Net maaşı yıllık 50 milyon euro olacak. İlk 3 yıl İngiltere'de, son 2 yıl ise New York'ta oynayacak. Guardiola, hem Lionel Messi'yle hem de babasıyla sürekli kontak halinde ve işi şansa bırakmıyor.


MARCA: Manchester City, Messi transferinde bir adım önde! İngiliz kulübü, 3 yıllık teklifini sundu.


SPORT: Messi, kesinlikle Barça'dan ayrılmaya kararlı. Kendisinin anlayışla karşılanacağını düşünüyor. Barcelona Başkanı Bartomeu, Messi'yi tutmakta kararlı ama Guardiola da Messi'yi almakta kararlı. Manchester City, Guardiola avantajıyla birlikte bu transfer için çok önde...


MUNDO DEPORTIVO: Arjantinli yıldız için Manchester City, çok farklı bir teklifle kapıda. 3 yıl Manchester City'de ve isterse sonraki 2 yıl da New York City'de!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime