Turktime

Meloni Arnavutluk'ta hesabı ödemeyen İtalyan turistlerin borcunu ödedi!

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Arnavutluk'taki bir restorandan ücret ödemeden ayrılan bir grup İtalyan turistin hesabını kendi cebinden ödedi.
ABONE OL
Abone Ol
Meloni Arnavutluk'ta hesabı ödemeyen İtalyan turistlerin borcunu ödedi!
Haberler / Dünya
19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya hükümeti, benzersiz bir diplomasi örneği sergileyerek, Arnavutluk'ta yemek yedikten sonra hesap ödemeden kaçan dört İtalyan turistin restoran hesabını ödedi. Berat kentindeki yemek ve kaçış her iki ülkede de manşetlere taşındı.

Ardından olay Arnavutluğu ziyaret eden İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Arnavut mevkidaşı Edi Rama arasında da gündeme geldi.

"GİT BU APTALLARIN HESABINI ÖDE, FATURAYI BANA GÖNDER"
İtalyan La Stampa’ya konuşan Rama, “Meloni’nin olayı duyduğunda İtalyan büyükelçilik çalışanlarından birine, ‘Git ve bu aptalların borcunu öde. Faturasını da bana gönder’ dedi.” ifadelerini kullandı.

talya'nın Arnavutluk'taki büyükelçiliği, Meloni’nin İtalyan turistlerin 80 euroluk (yaklaşık 2 bin 400 lira) hesabını ödediğini belirtti.

"İTALYANLAR KURALLARA SAYGI DUYUYOR"

BüyükelçilikteN yapılan açıklamada, "İtalyanlar kurallara saygı duyuyor ve borçlarını ödüyorlar. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını umuyoruz." denildi.

İtalya Tarım Bakanı ve Bayan Meloni'nin kayınbiraderi olan  Francesco Lollobrigida da olay yaşandığı sırada Arnavutluk gezisindeydi ve Meloni’nin hesabı ödemesinin İtalyanlar için bir onur meselesi olduğunu söyledi.  

Lollobrigida, "Birkaç dürüst olmayan kişi, onurlu insanlardan oluşan bir ulusu utandıramaz." dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime