Turktime

Melissa Vargas'tan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Her yıl sezonun ilk yarısını geçirdiği Çin Ligi'nde geçiren Fenerbahçe Opet Kadın Voleybl Takımı'nın yıldız ismi Melissa Vargas, bu sezonun ikinci yarısında Türkiye'ye dönemeyebilir.
ABONE OL
Abone Ol
Melissa Vargas'tan Fenerbahçe'ye kötü haber!
Haberler / Spor
15 Ekim 2023 Pazar 21:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Türkiye A Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in  23 yaşındaki yıldızı Melissa Vargas, Çin Ligi'ne gideceği için geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin Vakıfbank'a 3-2 kaybettiği Şampiyonlar Kupası finalinde oynayamamıştı.

Melissa Vargas, voleybol sezonunun ilk yarısını Çin'de sezonun geri kalanını Fenerbahçe Opet'te geçiriyordu. 

Önceki sezonlarda Çin Ligi ocak ayında bittiği için Sultanlar Ligi'nin ara transfer döneminde yıldız oyuncu Fenerbahçe ile sözleşme imzalayıp sarı lacivertlilerde oynuyordu. 

FENERBAHÇE'YE DÖNEMEYEBİLİR

Çin Ligi'nin şampiyonluk favorisi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen Vargas için kötü haber Çin Voleybol Federasyonu'ndan geldi. 

Açıklanan yeni sezon takvimine göre Çin Voleybol Süper Ligi 4 Kasım 2023'te başlayacak ve 6 Şubat 2024'te sona erecek. Türkiye'de geçici transfer dönemi ise 31 Ocak 2024'te sona eriyor. 

Vargas'ın takımı finale kalırsa milli oyuncu devre arasında Fenerbahçe'ye dönemeyebilir.

Vargas, Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Bohai Bank'ta forma giyecek. Vargas 2021'den beri formasını giydiği Çin ekibinde 3 şampiyonluk yaşadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime