Turktime

Melike Şahin ve Mabel Matiz'in Denizli konserleri iptal

Elle Style Awards'da yaptıkları ödül konuşmaları nedeniyle sosyal medyada gündem olan Melike Şahin ve Mabel Matiz'in Denizli'de gerçekleşmesi planlanan konserleri iptal edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Melike Şahin ve Mabel Matiz'in Denizli konserleri iptal
Haberler / Magazin
17 Haziran 2023 Cumartesi 15:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcılar Mabet Matiz ve Melike Şahin, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Elle Style Awards töreninde aldıkları ödülleri LBGTİ+'lara ithaf etmişti.

İki ismin konuşması, sosyal medyada gündem olmuştu.

BELEDİYE DUYURDU

Ünlü isimlerin Denizli'de vereceği temmuz konserleri iptal edildi. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kamuoyuna duyurumuzdur... 19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu'nda özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir" denildi.

MELİKE ŞAHİN VE MABEL MATİZ NE DEMİŞTİ?

13 Haziran'da düzenlenen törende "Yılın Stil Sahibi Müzisyeni" ödülünün sahibi olan Melike Şahin, konuşmasında, "Bütün kız kardeşlerim, bütün lubunyalar… İncinmiş her yerimizi şefkatle sarmalayacak güce sahibiz bunu biliyorum. Ödülümü, hak ettiğimiz dik gülüşlere ve ödediğimiz bedellere adıyorum" demişti.

Aynı törende ödül alan Mabel Matiz de, "Ödülümü varlıklarını korkusuzca haykırmaya devam eden ve bu anlamda cesaretleriyle bana her zaman çok büyük ilham olan, Türkiyeli LGBTİ+lara armağan ediyorum" diye konuşmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime