Turktime

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine yeni isimler eklendi

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonuyla seyircinin karşısına çıkacak olan "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinin kadrosuna yeni oyuncular eklendi.
ABONE OL
Abone Ol
Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine yeni isimler eklendi
Haberler / Medya
8 Eylül 2024 Pazar 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk sezonuyla ilgi gören, tarihin en büyük padişahlarından Sultan Mehmed'in destansı hayatını konu alan dizinin yeni sezonunun ilk tanıtım videosu yayımlandı.

Tanıtımda yer alan "Ya Fettah, ya Fettah, ya Fettah! Allah'ımıza hamdolsun Sultanım. Peygamber Efendimizin (sallallahu aleyhi ve sellem) müjdesine nail oldunuz. Bu kapıdan geçene kadar Sultan Mehmed idiniz. Şimdi çağlar ötesinde dahi anılacak Fatih oldunuz, hünkarım." ifadeleri dikkati çekti.

Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal'ın yanı sıra Ghassan Massoud ile Luka Peroš gibi ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı yapımın yeni sezonunda, Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi gören dizinin yönetmenliğini Selahaddin Sancaklı ve Yıldıray Yıldırım üstleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime