Turktime

Maske ertelemesi gündemde

Her yıl Mayıs ayında düzenlenen ancak corona virüs yüzenden temmuza alınan Cannes Film Festivali'nin maskesiz düzenlenebilmesi için sonbahara ertelenmesi gündemde.
ABONE OL
Abone Ol
Maske ertelemesi gündemde
Haberler / Kültür
21 Şubat 2021 Pazar 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Corona virüs salgını nedeniyle geçen yıl gerçekleşmeyen, onunu yerine ödüllere aday gösterilen 56 filmin listesi yayımlanan Cannes Film Festivali için bu yıl farklı planlar yapılıyor. Her yıl Mayıs ayında düzenlenen ancak pandemi yüzenden temmuz ayına alınan Cannes Film Festivali'nin maskesiz düzenlenebilmesi için sonbahara ertelenmesi gündemde.

Cannes Film Festivali Direktörü Thierry Fremaux, salgının Fransa’daki gidişatına göre festivalin sonbahar aylarına kaymasının ihtimaller arasında olduğunu açıkladı.

Yüz yüze etkileşim mümkün olduğu bir festival hayal ettiklerini belirten Fremaux, temmuzda Fransa’da hala toplu katılım gösterilen etkinliklerde maske takılması zorunlu olursa, festivalin sonbahara ertelenmesinin mümkün olabileceğini söyledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime