Turktime

ManU'da sıkıntılar bir türlü bitmiyor!

Premier Lig ekibi Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag ve Jadon Sancho arasındaki gerilimden dolayı takımda huzursuzluk yaşanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
ManU'da sıkıntılar bir türlü bitmiyor!
Haberler / Spor
8 Eylül 2023 Cuma 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manchester United'da sular bir türlü durulmuyor. Erik ten Hag'ın, Arsenal maçı sonrasında Jadon Sancho hakkında yaptığı açıklamaların ardından İngiliz yıldızda teknik direktörünü yalanlayan bir açıklama yapmıştı.

Amerika basınında yer alan habere göre bazı Manchester United oyuncuları bu durumdan dolayı Sancho'dan bıkmış durumda olduğu iddia edildi.

TEN HAG'I HAKLI GÖRÜYORLAR

ESPN'de yer alan habere göre Manchester United'da bir grup oyuncu Erik ten Hag'ın açıklamaların doğru olduğunu ve Jadon Sancho'nun haksız olmasına rağmen yaptığı açıklamalardan dolayı oyuncudan bıkmış durumda.

Haberin devamında oyuncuların Ten Hag'ın yönetime yönelik katı yaklaşımını, statüleri ne olursa olsun takımın tüm üyelerine adil bir şekilde davranıldığını düşünüyor ve bu durumdan dolayı Hollandalı teknik adama saygı duyduklarını iddia etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime