Turktime

MEB, yeni müfredat taslağını paylaştı: İşte Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf Tekin yeni müfredat taslağını "Tecrübe, Öneri ve Desteğiniz Bizler için Önemli!" notuyla kamuoyuyla paylaştı. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süreyle görüş bildirilebilecek. 
ABONE OL
Abone Ol
MEB, yeni müfredat taslağını paylaştı: İşte Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Haberler / Güncel
26 Nisan 2024 Cuma 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süreyle görüş bildirilebilecek. 

BİR HAFTA SONUNDA YENİDEN ŞEKİLLENECEK

Bir haftalık askı sürecinin ardından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca son eleştiri, görüş, öneri ve paylaşımlar doğrultusunda revize edilecek ve son şekline ulaşacak.
 Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

Yeni müfredat taslağını sosyal medya hesabından "Tecrübe, Öneri ve Desteğiniz Bizler için Önemli!" başlığıyla paylaşan  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Sadece son bir yılın değil, on yıllık uzun soluklu bir çalışma ile meydana getirdiğimiz; akademisyen, öğretmen ve paydaşlarımızın yoğun çalışma ve katkılarıyla ortaya çıkan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredat çalışmamızı kamuoyunun ve eğitime gönül veren herkesin görüşlerine sunduk." ifadelerini kullandı.

Müfredatın linkini de paylaşan Tekin mesajında #MüfredattaOrtakAkıl etiketini de kullandı. 

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağına ulaşmak için tıklayınız.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime