Turktime

Kritik uyarı! Meteoroloji'den 'sis ve pus' alarmı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, bugün Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında sis ve pus bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Kritik uyarı! Meteoroloji'den 'sis ve pus' alarmı!
Haberler / Güncel
25 Eylül 2024 Çarşamba 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu değerlendirmesine göre, ülkemizin birçok bölgesinde hava koşulları değişiyor. Özellikle kuzeydoğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde ise yerel olmak üzere sağanak yağışlar bekleniyor.

SİS VE PUS TEHLİKESİ
Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında sis ve pus hadisesi yaşanması bekleniyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşların görüş mesafesinin azalabileceği ve ulaşımda aksamalar yaşanabileceği konusunda dikkatli olması gerekiyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle yurdun batısında kuzey ve kuzeybatı, doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime