Turktime

Krema hareketleri sanat eserine dönüştü!

Berlinli sanatçı Eilergerhard’ın Türkiye’deki ilk sergisi Resilience, minik krema hareketlerinden oluşan heykellerle sanatseverlerin dikkatini çekiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Krema hareketleri sanat eserine dönüştü!
Haberler / Kültür
24 Aralık 2020 Perşembe 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk bakışta pastayı andıran ve minik krema hareketlerinin tekrarlarından oluşan rengarenk özgün heykellerin yer aldığı Berlinli sanatçı Anke Eilergerhard’a ait eserler, sanat galerisi Anna Laudel’de sergilenmeye devam ediyor. Heykel ve serigrafi dahil olmak üzere farklı türlerde 30'un üzerinde eserin görülebileceği serginin görülme tarihi alınan tedbirler kapsamında ziyaret saatlerinin değişmesi nedeniyle 14 Ocak’a kadar uzatıldı. 

Sanatçının ‘pigmented polyorganosiloxan’ isimli özel bir silikon malzeme ve porselen kullanarak ürettiği heykel serisi galerinin üç katında görülebiliyor. Adını Türkçe’de ‘direnç-esneklik’ anlamına gelen ‘resilience’ kelimesinden alan sergideki eserler, ne kadar yumuşak ve güçsüz görünse de sert ve güçlü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime