Turktime

Koronayı yenen Ronaldo gollerle döndü!

Koronayı yendikten sonra ilk maçına çıkan Cristiano Ronaldo'nun maça girdikten sonra attığı goller galibiyette kritik rol oynadı.
ABONE OL
Abone Ol
Koronayı yenen Ronaldo gollerle döndü!
Haberler / Spor
1 Kasım 2020 Pazar 23:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalya Serie A’da son iki maçını kazanamayan Juventus, 6. hafta mücadelesinde konuk olduğu Spezia’yı 4-1 mağlup etti ve galibiyet hasretine son verdi. Juventus 14. dakikada Alvaro Morata’nın golüyle 1-0 öne geçerken, İspanyol golcünün iki dakika sonra attığı gol VAR kararı sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Morata’nın Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’e attığı üç gol de ‘VAR’ kararıyla geçersiz sayılmıştı.

Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Tomasso Pobega’nın golüyle skora 1-1’lik eşitliği getiren ev sahibi ekip bu golle soyunma odasına beraberlikle girdi. Ancak corona virüsü yenen ve maç kadrosunda yer alan Cristiano Ronaldo’nun 56. dakikada oyuna girmesiyle maçın kaderi de değişti.

Portekizli futbolcu oyuna girdikten 3 dakika sonra takımını 2-1 öne geçiren golü atarken 67’de Adrien Rabiot skoru 3-1’e taşıdı. Maçtaki son sözü 76. dakikada penaltıdan attığı golle söyleyen Ronaldo, panenka vuruşu ile topu ağlara göndererek maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime