Turktime

Koray Aydın ve ekibinin istifasında Mansur Yavaş iddiası!

İYİ Parti'de kurultayda Müsavat Dervişoğlu karşısında genel başkanlık yarışını kaybeden Koray Aydın'ın ekibiyle birlikte bu hafta içerisinde partisinden istifa edeceği belirtilirken, bu istifa sonrası Aydın ve ekibinin ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı için çalışma yapacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Koray Aydın ve ekibinin istifasında Mansur Yavaş iddiası!
Haberler / Siyaset
25 Haziran 2024 Salı 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre, İYİ Parti'de yaşanan kurultay sürecinin ardından bir süre sessizliğe çekilen kurucu genel başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Koray Aydın'ın ekibiyle birlikte partiden ayrılma kararı aldığı belirtildi.

MANSUR YAVAŞ İDDİALARI

Yapılan son kurultayda Aydın'ın aldığı oy oranını işaret eden kurmaylar, "Delegelerin bir yarısının oyunu alamayan bir yönetimin istikrar sağlayamayacağını" ifadelerini kullandı. Öte yandan partiden üst düzey bir yetkilinin, "Aydın istifasının ardından ekibiyle birlikte 2028 genel seçimlerinde Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı için çalışacak" sözlerini kullandığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime