Turktime

Konyaspor Başkanı Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, kulübü ile ilgili konuk olduğu bir programda Fenerbahçe'den intikam alacaklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Konyaspor Başkanı Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız
Haberler / Spor
25 Nisan 2024 Perşembe 18:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Naçlacılar TV'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Korkmaz açıklamaları sırasında Fenerbahçe maçını hedef göstererek "İntikamımızı alacağız" dedi.

"MAKSİMUM BİLET FİYATLARI"

Korkmaz, bilet fiyatlarıyla ilgili, "stanbul'daki Fenerbahçe maçında deplasman tribünü bilet fiyatları 910 TL olarak açıklanmıştı. Konya'daki maçta reaksiyon alacak mısınız?" şeklindeki soruya, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünü bilet fiyatları maksimum neyse o seviyede öyle olacak" karşılığını verdi.

"FENERBAHÇE'DEN İNTİKAMIMIZI ALACAĞIZ"

Korkmaz önümüzdeki hafta karşılaşacakları Fenerbahçe ile ilgili de, "İlk yarıdaki kötü maçın telafisi tabii. İnşallah o zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse Fenerbahçe'den intikamımızı alınca, rahat kafayla oynarsak alırız diye. İnşallah Allah nasip eder. İnşallah o kafayla çıkarız maça" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime